Üdv, Vendég | RSS | FacebookNyitólap
» 2015 » Április » 23 » Annyira nem rossz


13:07
Annyira nem rossz

Liga nélkül. Meglepően sok időm van, mint kiderült, ha nem kell azzal foglalatoskodnom, hogy pályákat és autókat teszteljek; önmagukban vagy egymáshoz viszonyítva. Miközben azt lesem, hogy mennyire élvezetes vagy reális vagy úgy általában használható egy autó vagy mod. Kitalálni egy bajnokságot, pályákkal, körszámmal, egyedi vagy akár kevésbé egyedi szabályzattal/szabályrendszerrrel egyáltalán nem olyan egyszerű, mint elsőre gondolná az egyszeri versenyző.
Igaz, hogy az alapja megvolt a dolgoknak, hiszen azt egyszer lefektettem még régen, de új oldalt létrehozni, az extra információkat legépelni, átnézni százszor, hogy ne legyen benne hiba, se logikai, se nyelvtani szinten... összecsomagolni a pályákat, feltöltögetni (hogy ne legyen sírás, mert nincs hozzáférés adott oldalhoz stb.). Hát, ja. Megvan a maga szépsége, szerettem is csinálni. De igazán jó, hogy már nem "kell", sőt úgy tűnik, hogy ezzel a lendülettel a komolyabb szimulátorozást is befejeztem, mert se az rFactor 2, se az Assetto Corsa nem tud lekötni "sima" versenyzőként. Hiányzik a társaság is. Jópárszor elhatároztam, hogy na, akkor megyek a GTR-Mastershez versenyezni, mert kemény a mezőny, sereghajtónak jó leszek, lesz kivel versenyezni, sokan vannak, estébé... aztán sose lett belőle semmi, max. néhány időmérés próbálkozás, meg fun hébe-hóba, de az is inkább public szervereken. Már a hotlapozás se köt le igazán, kevés a pálya, nincsenek olyan vasak, amik *igazán* lekötnének sokáig. Megcsináltam a Procart, úgy-ahogy (egyébként nem lett rossz), aztán ennyi.
Manapság csak a rend kedvéért nézek fel minden nap, meg persze csinálom a ligagyűjteményt, amiatt is muszáj néha. Jó azért látni, hogy nem üres a bajnokság menüpont és bár az eredmények már nincsenek fent, voltak jó sorozataink. Akárhány liga honlapjára felnézek a nagy többségnél egy hányadék összebaszott menürendszert látok vagy azt se, mert a fórumba rakják az infókat, ami konkrétan használhatatlan. Ez itt nem így volt és jó látni, hogy egy rendes, átlátható menürendszerben vannak összefogva a szabályok, nem csak hébe-hóba egy nem arra való fórummotorba hányva. Szóval igen, szerintem jól csináltam ezt a részét.
Lehet, hogy amúgy túl makacs voltam a sorozatokat illetően, meg a nézeteimet néha megpróbáltam "csakazértis" erőltetni és van egy kissé nyers stílusom, ami bizonyára nem segített néhány esetben az újoncok megtartásán, de azért azt is kijelenthetjük, hogy itt legalább nem sűrűn ment balfaszkodás, mert aki itt volt, mind egészségesen komolyan vette, amit csinált. Szóval szép emlékek vannak bőven, na. Ennyi. :-)

Megtekintve: 1160 | Hozzáadta: Neuro | Helyezés: 0.0/0


Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2018 | Honlapszerkesztő - uCoz