Üdv, Vendég | RSS | FacebookNyitólap
» 2014 » Május » 17 » Meguntam


08:36
Meguntam

Az évek óta tartó szívást. Ennyi volt. Se a GT, se a DRM nem jött be most sem. A GT azért lepett meg, mert nem lett rá jelentkező, a DRM azért, mert sokkal jobban indult, aztán 1x csak hupsz mindenki eltűnt mégis. Persze-persze volt 1-2 bejelentett hiányzó, meg minden, de na... unom én már ezt. A semmire nem fogok versenyeket szervezni, aki meg máshol akar versenyezni úgyis, az legalább nem fog kényszeredetten mellébeszélni, netán szó nélkül távozni.
Nem hiszem, hogy meglepetés a döntésem, hiszen jeleztem előre, hogy belefáradtam és ha ez a kettő vagy legalább valamelyik nem jön össze normálisan, akkor ennyi volt a TFRC, mint liga, ami bajnokságokat szervez. Nem lesz több bajnokság (és ez nem 100, de 99%, nagy csoda kell ahhoz, hogy megváltozzon és újra kedvet kapjak hozzá).
A magam részéről azt látom, hogy AC még nagyon nem érett meg arra, hogy normális dolgokat lehessen vele rendezni, de amúgy se volna értelme ezt itt megtenni (talán meg lehetne lovagolni az újdonság hullámát, de őszintén szólva kétlem). Én amúgy is mobilnetre vagyok kényszerítve mostanság, ez meg nem túl megbízható, így lehet, hogy nem megyek sehova versenyezni, pedig én is szeretnék. Bár a fő ok az, hogy amúgy nincs hol, nincs mivel. Ezért élt ennyit a TFRC is leginkább, hiába a folytonos alacsony létszám.
A továbbiakban a működésünket a nevünkhöz méltóan klubként tudom elképzelni, csapatként. Bár megmondom őszintén, hogy ebben sem hiszek 100%-osan, de volna abban ráció, hogy a mostanság több megalakuló csapat (Nike Dream Team, Leader Racing Team, stb.) mintájára egy egységes csapat legyünk mi is, akik a pilótáikat itt meg ott meg amott versenyeztetik, különböző szériákban, de mindig a saját nevük alatt.
Kérdés, hogy lenne-e ehhez kedv (akar-e valaki TFRC színekben versenyezni vagy megvan-e már, hogy hol, mit, mikor és kivel) és megfelelő bajnokságok (nem csak rFactor) vagy ez nem érdekel senkit. A társaság már rég szétesett kicsit, de ez azért összetarthatná az egészet. Tudom, hogy valamennyire az én hibám is, hogy ide jutottunk, de ha valaki még akar a három éves múltunkra építkezni egy kicsit, az ne habozzon és jöhet ötletelni!

Megtekintve: 1140 | Hozzáadta: Neuro | Helyezés: 0.0/0


Összes hozzászólás: 10
0  
10 Kiss Máté / Neuro   (2015.07.11 12:09)
Ennyit a megunásról... biggrin De ha bejön a rally téma, azt sokkal könnyebb lesz adminisztrálni. Nem kell napokat nyomorékoskodnom vele, hogy kitaláljam, nem kell letöltögetni, tesztelgetni, feltöltögetni, szájbarágni stb. "Csak" népet kell szerezni. biggrin

0  
9 Kiss Máté / Neuro   (2014.05.24 13:17)
Azt sajnálom legjobban az egészben, hogy pont egy rendes Procar bajnokságot sosem sikerült összehozni, pedig valamikor ez lett volna az egész oldal elsődleges célja és útközben is voltak próbálkozások, de nem jött össze. Igaz, össze-vissza hegesztgettem az autót, hol jól, hol rosszabbul sikerült az aktuális "build" és valójában még most is piszkálom néha. Mindig van egy terület, ami jobban sikerül, csak aztán borítja magával az egészet és lehet szinte elölről kezdeni. Mondjuk a bajnokság(ok) talán nem ezen múlt. Kár érte.

0  
8 Eszter Gazsi / icekid98   (2014.05.21 17:29)
Sejtem, hogy nem az én véleményem lesz az, ami dönt, de... reménykedtem benne, hogy addig még meglesznek a bajnokságok, míg visszakapom a gépem. Ennek ellenére, ha az valaha még ebben az életben be fog következni, a csapatos megoldásban én is benne lennék.

0  
7 Liszkai János / liszkaij   (2014.05.18 20:15)
Bár én nem voltam sok versenyben résztvevő, de azt az időt, amit itt az időközben kialakult barátokkal eltölthettem, az nagyon jól esett! Szeretném én is megköszönni neked Neuro, hogy ennyi időt szántál eddig is a versenyek szervezésére és lebonyolítására! Azt is köszönöm, hogy egy ilyen remek társaságnak a tagja lehettem és ha úgy alakul, hogy még is újraéledne a versenyezgetés, talán valami új szimulátorral, akkor örömmel jövök játszani közétek BARÁTAIM! biggrin

0  
5 Módos András / MobyDick   (2014.05.17 17:00)
rFactor szinten Historic jellegű bajnokság nincs sehol, így aztán lehet hogy megnézem a Masters-féle GTL szériát. bár gondolom az már rég elindult, vagy most lesz vége, majd utánanézek. persze jó volna legalább csapat szinten nyomni, de most hirtelen azt sem tudom, hogy melyik napokra szervezik. nem indulok továbbra sem semmilyen XTCC, meg F1 2014 szériákban, pont ezek érdekelnek legkevésbé. valahogy a modern GT sem hoz lázba. ha valaki tud valahol, akár külföldi historic jellegű bajnokiról, az szóljon. egyébként csoda, hogy egyáltalán eddig tartott a TFRC, mert azért az utóbbi 1.5 évben masszívan 10 alatti létszám volt. voltak nagy csaták, jó versenyek, sajnálom hogy vége lesz. de ami nem megy, azt nem kell erőltetni, mert tényleg nem sok értelme van 4-5 ember miatt leszervezni a versenyeket.

0  
6 Kiss Máté / Neuro   (2014.05.17 17:09)
Külföldiek közül a HSO szervez komoly és valós historic szériákat (azaz minden autó másmilyen, de amelyik egy kalap fos, valaki azzal is megy) azok között, amiket ismerek. A race2play-en is ki lehet fogni jó dolgokat és nem feltétlenül kell fizetős tagnak lenni hozzá (csak úgy jobban függesz a létszámhatártól). Mastersen a GTL most ér/ért véget, de gondolom jön a következő. smile

0  
4 Roland Kovács / KoRola   (2014.05.17 16:56)
Nincs semmi meglepő a döntésedben: Én már előbb megléptem volna ezt de jobb is lesz ez így. Máshol nem szoktam versenyezni, sőt az az igazság hogy kicsit bele is untam a dologba. Munkám végett jóformán csak vasárnap nem vagyok a munkahelyemen. így minden erre a napra sűrűsödik. Viszont hétköznap sem gurulnék mert akkor meg kedvem nem lenne hozzá. Szóval marad a semmi. Mindenesetre azért minden nap felnézek és ezután is felfogok nézni az oldalra. Hátha lesz valami komolyság még itt. Az AC egyelőre szó szerint a vicc kategória. Az iR nem az én pénztárcámnak való a többi meg őskövület.

0  
1 Dániel Karagity / KaraDani   (2014.05.17 12:34)
Roló le résznél semmi meglepő, talán annyit tennék hozzá, hogy néha egy egy fun futamot meg lehetne próbálni hátha...
Racing Team szimpatikus lenne, én benne is lennék de nem tudom hol. Én például nem szándékozok rFactorozni már máshol a szokásos kategóriákban versenyezni, esetleg egy két kirívó esetben (DRM, valami endurance). iRacingezni akarok kicsit intenzívebben, nagyon keveset használom pont a társaság hiánya miatt, de ott meg egyedül nincs sok értelme, hogy milyen racing team tagjának gondolom magam biggrin Ha AC használható lesz az talán többünket érdekel, azzal mehetnénk úgy masterse pl, hogy innen formálunk csapatokat, már ha lesz csapatosdi.

0  
2 Kiss Máté / Neuro   (2014.05.17 12:42)
Én is ezért írtam, hogy nincs hol nincs mivel (nekem iR ugye nem játszik). Talán GT Legends a Mastersen, illetve ha beindul AC. Külföldi ligákban ki lehet fogni DRM-et is vagy egyéb használható sorozatot, pl. V8-at, ilyesmit. De eléggé keresni kell, hogy ne maradjon le az ember róla. És sokszor nincs csapatverseny, bár mondjuk ez kevésbé zavar, csak jó lenne tolni valamit, aminek értelme is van. rFactorral mindenféle sínszutykot nem vagyok hajlandó nyomni, azóta még gondolat szintjén sem, mióta AC-ben megtapasztaltam, hogy milyen is egy normálisan lemodellezett GT autó, netán valami disznó nagy aerós szupersport cucc (egyik se kifejezetten sínautó).

0  
3 Farkas Zsolt / Wolf   (2014.05.17 13:16)
Most mondjam Én is, hogy semmi meglepő nincs ebben. Sajnálom a dolgot mert Én igazából itt kezdtem el az egész szimezést. Jó iskola volt. smile Köszönöm a segítségeket. Szerettem itt versenyezni csak nagyon ellaposodott minden.
Mindenki másfelé tolja ha még egyáltalán tolja.

AC ki tudja mikor lesz még használható. Mást Én nem is terveztem mostanság megvásárolni.
Csapatban Én is benne lennék csak hol és mit? Én leginkább a GT és tura autókat szeretem de a historicot is bírom.
A Reki most kalapált valami tura modot az lesz a következő bajnokságuk ha jól tudom csak ez pl. kit érdekel? Én gurulok még a VCRC-nél is. GT, tura megy váltott hétben.

Hol fognak találkozni az elképzeléseink?

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2018 | Honlapszerkesztő - uCoz