Üdv, Vendég | RSS | Facebook

[ Új fórumüzenetek · Fórumtagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS · Szerda, 2018.12.19]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » TFRC általános témák » Segítségek » Segítség: Lotus Elise 111R Cup
Segítség: Lotus Elise 111R Cup
Kiss MátéDátum: Kedd, 2012.05.15, 10:31 | Üzenet # 1
NeuroMivel a CarStat valami hibára hivatkozva nem hajlandó megmondani a kocsi tulajdonságait, én meg amúgy is szeretek turkálni a fájlokban, plusz ez egy példa topic arra, hogy minek szánom ezt a fórumrészt... szóval ezért nyitok egy ilyet, kezdve az autó fizikai tulajdonságaival, hogy mit szeret. Ha valaki nagyon precízen be akarja állítani az ideális-közeli állapotra (ami nem feltétlenül a leggyorsabb, másfelől sokminden nem állítható az autón, szóval igazából sok beleszólásunk nincs smile ).

A motorról annyit kell tudni, hogy 8400-ig pörög, de 8000-nél érdemes elváltani, mert ott adja le a maximális 192 lovat, 3000 rpm-től meg van nyomaték rendesen.
A gumik 80 fokot szeretnek nagyon és elég érzékenyek az ez alatti tartományokra, míg a túlmelegedésre nem annyira. Amúgy elég nehéz is túlmelegíteni úgy vettem észre.
A fékek 100 és 550 fok között végig maximális teljesítményt nyújtanak, úgyhogy sok probléma azzal se lesz, mondjuk nem is állítható a hűtése. A pedált lehet taposni rendesen, mert olyan rettentően nem fognak azok a fékek így se. Emiatt viszont lehet hátratolni a fékerőből jócskán, aki úgy szereti.
Az autón túl sok érdekes dolog nem állítható. Utánfutást érdemes maxra tenni, mert amúgy is minimálisat enged belőle, kerékdőlést szintén. Futómű egyéni preferencia kérdése, de szerintem nagy csodát/különbségeket attól se lehet várni.

Ez a kis autó olyan, amilyen, hozzá kell szokni. Középmotorosságából és a nem túlságosan tapadó gumikból, illetve leszorítás hiányából adódóan kell neki egy sajátos vezetési stílus. Pl. gázelvételre remekül fordul, míg nagy gázra gyors és lassú kanyarban is túrja az orrát, illetve szeret driftelni (ez néha jól jön).
Főni
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1275
Státusz: Offline
 
Fórum » TFRC általános témák » Segítségek » Segítség: Lotus Elise 111R Cup
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Ma itt jártak
Regisztrált
Copyright MyCorp © 2018 | Honlapszerkesztő - uCoz