Üdv, Vendég | RSS | Facebook

[ Új fórumüzenetek · Fórumtagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS · Szerda, 2018.12.19]
Fórum » TFRC általános témák » Csevegő » Általános csevegő
Általános csevegő
Kiss MátéDátum: Szombat, 2011.06.11, 10:54 | Üzenet # 1
NeuroIde jöhet minden, de elsősorban az rFactorral, saját versenyeinkkel és a honlappal kapcsolatban!
Főni
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1275
Státusz: Offline
 
Farkas ZsoltDátum: Hétfő, 2013.05.06, 16:31 | Üzenet # 951
WolfNo akkor megosztom veletek a szerencsés utazásom. smile

Szombat Hring:

Szokásos menetrend 8 körül megérkeztünk jegyvásárlás, kávézó keresés. A kávézást tavaly jól megszívtuk ugyanis a Segafredo ki volt pakolva a padockba, de mi inkább elkerültük nagy ívben mert nem akartunk 500 Ft-ért vagy ki tudja mennyiért kávézni, ezért máshol vettük, aztán vasárnap mielőtt elindultunk haza gondoltuk ott iszunk egy kávét. Amikor fizetni akartunk, akkor apró mosollyal közölték, hogy ingyen van. smile
Idén - tanulva a tavalyi esetből - már célirányosan a Segafredot kerestük. Szerencsére meg is lett, így ezt is megúsztuk ingyen egész hétvégén.

Elég mozgalmas volt idén is számunkra a program. Sokat tartózkodtunk a padockban. A repi anyagokat összeszedtük, pl. Yokohamás nyakpánt, füldugó, a csajoknak legyező (azt is hoztunk ha már kifizettük, Valvoline autós töltő + csináltunk egy pár jó képet, videót. De ez igazából lényegtelen.

A lényeg az időmérőnél jött el szó szerint. A Gold 1-ben foglaltunk helyet mint mindig. Sikerült egy kis árnyékot találnunk, amit az egyik kamerás állásnak köszönhetünk.
Elkezdődött az időmérő, volt mellettünk két szabad hely, amit két fiatal srác el is foglalt. A sógorom ült hozzájuk közelebb.
Felfigyelt a beszélgetésükre - ami a versenyzésről szólt - és amikor jobban megnézte az egyik srácot feltűnt neki a Zengő Junioros póló. Akkor összerakta a képet, de még nem volt biztos a dolgában ezért rákérdezett, hogy csak nem az egyik Zengős Seattal versenyez.
Ekkor jött a meglepő válasz, hogy de Ő az Ifj. Ficza Ferenc. Egy 16 éves teljesen normális srác. Tök jót elbeszélgettünk, megtudtunk egy két érdekességet főleg a tavalyi Lada Granta kupáról.
A beszélgetés közben felajánlotta, hogy mivel neki nincs a VIP-es kocsikáztatásra túl sok vendége - ami este 6-tól 7-ig lesz - ezért minket meghívna ha gondoljuk. Na itt végképp leesett az állunk és mi mást csinálhattunk volna mint, hogy bőszen bólogattunk (életemben nem ültem még ilyen verseny masinában menet közben és ráadásul a ringen).
Az időmérő után - amit nem is nagyon néztük mivel egész jó beszélgető partnerünk volt - elváltunk azzal, hogy majd ha lemegy minden verseny akkor mennyünk oda a boxutca elejéhez és mondjuk, hogy az Ő vendégei vagyunk.
1/2 6 körül átsétáltunk a padockba reménykedve benne, hogy ez nem vicc mivel április elseje már elmúlt de mit veszthetünk címszóval megpróbáltuk a lehetetlent. Ahogy átértünk a padockba érkeztek a VIP-es autók (1 Valvoline-s Seat, 1 WTCC-s Seat, 1 Engsler Bmw és 3 Seat Zengőéktől amiből kettő a narancs fekete verseny masina cirka 300 pacival). Ott még váltottunk pár szót friss ismerősünkkel és mondta, hogy amikor mennek befelé a pályára akkor menjünk utánuk. Na itt kicsit kezdtük elveszteni a reményt ugyanis a mi karszalagunkkal a Pitbe nem lehetett bemenni. Ahogy Ők elindultak úgy is tettünk indultunk mi is befelé a pályára és a kutya nem szólt hozzánk. Lehet az is közre játszott, hogy ott a kapuba még dumáltunk Ferenccel de ki tudja és egyébként is kit érdekel hisz már bent vagyunk a pályán.
Végig sétáltunk a pitbe egészen a Zengőék boxához útközben találkoztunk egy-két pilótával pl.: Engstler papával meg Coronel bácsival aki guggolt a kocsija mellett és nyomkodta a laptopját lehet épp a Twitteren értékesítette a friss kupáját amit az előző versenyen szerzett.
Amikor odaértünk Zengőék boxához kicsit megint megingottunk ugyanis volt vagy 30-40 ember akik arra vártak, hogy beülhessenek valamelyik Seatba. Mivel mi se nem VIP vendégek nem voltunk és igazából senkit nem ismertünk ezért kicsit félre húzodtunk és vártuk a csodát de az csak nem akart megérkezni. Egy idősebb hölgyemény szaladgált ott körbe körbe és úgy láttuk, hogy Ő a mi reményünk mivel volt nála egy papír amire neveket irkált.
Kicsit csúszott a program (sajnos) így bőven volt időnk elcsípni a nénit és rákérdezni, hogy most mi lesz velünk. Amikor felénk boklászolt akkor egy ártatlan pillanatban elcsíptük és közöltük vele, hogy minket Ifj. Ficza meginvitált egy kis kocsikázásra. Kb. azt a választ kaptuk amire számítottunk, hogy majd meglátjuk mert elég sokan vagyunk és csúsztak is vagy 15 percet. Nagy nehezen elindult a kocsikázás de sajna mi eléggé a sor végén voltunk mert egyértelmű, hogy nem a tök idegen fog majd VIP kocsikázni hanem a támogatók meg ismerősök meg stb stb.
Elég vészesen közeledtünk a 7 óra felé és Zengőék próbáltak még kiharcolni egy kis plusz időt valami fejestől ami sikerült is meg nem is mert a 15 perc csúszásért nem kaptak annyit csak talán 5-10 percet pluszba. És akkor megtörtént a csoda. Odalépett hozzánk ez az aranyos néni és a kezünkbe nyomott egy maszkot meg közölte, hogy majd egy sisakot is vegyünk fel. Mivel ott volt a sógor 13 éves fia így inkább átengedtük neki a lehetőséget az idő szűkössége miatt nehogy a végén Ő maradjon le. Amikor elvitték a kölköt bekötözni a boxba akkor megtörtént a másik csoda még egyszer odalépett hozzánk a néni és adott egy másik maszkot is ami hála istennek már az Én fejemre került és vártam, hogy Ferenc visszaérjen épségben a gyerkőccel.
Amikor megérkezett és beültem a kocsiba (mint két jó barát) üdvözöltük egymást és szólt, hogy jelezzek ha félek vagy hányni kell vagy még ki tudja mi bajom lehet. Erre nekem kb az volt a válaszom, hogy a fenét PADLÓGÁZ VÉGIG. Na Ő ezt meg is fogadta és végig tolta ringen a Seatot olyan tempóval, hogy kis túlzással még Michelisz is megirigyelhette volna. Igazából a gyorsulás az nem volt egy eszeveszett dolog viszont amit a féktávon művel egy ilyen masina azt Én eddig el sem tudtam eddig képzelni. Volt egy két keresztbe autózás meg fűre csúszás úgyhogy valóban meg volt a PADLÓGÁZ.

Annyi szerencsétlenség volt ebben a dologban, hogy Én voltam az utolsó akit elvittek kocsikázni szóval a sógor lemaradt amit nagyon sajnálok főleg, hogy szinte neki köszönhetem ezt az élményt. Na ennyi az élmény amit kaptam idén pluszba a ringtől vagyis inkább IFJ. FICZA FERENCtől amit köszönök neki. Na kb: ennyi már így is elég hosszúra sikeredett. smile Majd még lehet írok a vasárnapról is mert az is majdnem egy komoly emléktárggyal zárult.


Az üzenetet módosította Wolf - Hétfő, 2013.05.06, 18:57
Vezér-őrnagy
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 438
Státusz: Offline
 
Kiss MátéDátum: Hétfő, 2013.05.06, 18:00 | Üzenet # 952
NeuroNem az a baj, hogy hosszú, hanem, hogy sortörés híján totálisan átláthatatlan... biggrin (mehetett volna blogba is, így könnyebben el fog veszni)
Főni
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1275
Státusz: Offline
 
Farkas ZsoltDátum: Hétfő, 2013.05.06, 19:01 | Üzenet # 953
WolfEgy kicsit igazítottam rajta. Ha át tudod tenni blogba akkor tedd. Nem haragszok meg érte. smile

Idézet (Neuro)
nem láttam eddig egy db szerveződést sem


Ehhez meg csak annyit, hogy volt szervezkedés csak a Te tuttod nélkül mivel neked akartunk egy kis meglepit csak nem jött össze sajna.
Vezér-őrnagy
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 438
Státusz: Offline
 
Módos AndrásDátum: Hétfő, 2013.05.06, 19:04 | Üzenet # 954
MobyDickEletre szolo elmeny lehetett! smile

900° & 720° maniac
Vezér-őrnagy
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 455
Státusz: Offline
 
Farkas ZsoltDátum: Hétfő, 2013.05.06, 19:16 | Üzenet # 955
WolfLINK

A traktoros képen meg Én vagyok háttal a Zengős mellényben. smile 12. oldal.


Az üzenetet módosította Wolf - Hétfő, 2013.05.06, 19:17
Vezér-őrnagy
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 438
Státusz: Offline
 
Dávid ÁbrahámDátum: Hétfő, 2013.05.06, 19:27 | Üzenet # 956
TigerbootKösz srácok mindent, most jó időre vissza vonulok. Avagy kuka a pedálom a mostani állapotában...

O==00==O
Dr. Keresztbemegyek
Csoport: Barátok
Üzenetek: 267
Státusz: Offline
 
Dániel KaragityDátum: Kedd, 2013.05.07, 00:40 | Üzenet # 957
KaraDaniMa vagy egy év után voltam gokartozni. Cégnél srácok havonta járnak egyszer voltunk 12-en úgy, hogy tesómat is elhívtam. Örülhettek, hogy jöttünk, tesóm nyert, én 3. lettem biggrin
El kell járni kicsit sűrűbben, nincs hozzá kondim, 4x8 percet mentem abból az utolsó kettőt egyben, az úgy már nagyon betette a kaput biggrin Na meg el kéne mozdulni a nehézsúlyú kategóriából 106kg, a kis vackok nem szeretik biggrin De legalább lehet szekálni a 60-80 kilós srácokat, hogy mit keresnek mögöttem. tongue

Csatolások: 6879755.jpg(190.8 Kb) · 3836933.jpg(153.3 Kb)


Az üzenetet módosította KaraDani - Kedd, 2013.05.07, 00:43
Csíter
Csoport: Barátok
Üzenetek: 505
Státusz: Offline
 
Módos AndrásDátum: Kedd, 2013.05.07, 09:13 | Üzenet # 958
MobyDickegyszer mindenképpen el kéne menni gokartozni, amúgy testületileg, tavaly voltam utoljára. súlyban egy kategória vagyunk, 102-vel terhelem a gumákat. rengeteg pálya van Pesten és Pest megyében. de pl. a váci pálya is nagyon jó. vagy ott a Kakucsring, csak autóval voltam, de mondták hogy az ottani kartokban hosszú áttétel van, így 100 a vége... blink

900° & 720° maniac
Vezér-őrnagy
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 455
Státusz: Offline
 
Dániel KaragityDátum: Kedd, 2013.05.07, 10:06 | Üzenet # 959
KaraDani
Idézet
de mondták hogy az ottani kartokban hosszú áttétel van, így 100 a vége...


WUT??? surprised Akkor azok nem is a kis vacak lefolytott 7 lóerős szarok lesznek biggrin
Csíter
Csoport: Barátok
Üzenetek: 505
Státusz: Offline
 
Kiss MátéDátum: Kedd, 2013.05.07, 10:11 | Üzenet # 960
Neuro
Idézet (MobyDick)
az ottani kartokban hosszú áttétel van, így 100 a vége...


Au... xD Mikor indulunk? biggrin
Főni
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1275
Státusz: Offline
 
Dániel KaragityDátum: Kedd, 2013.05.07, 10:50 | Üzenet # 961
KaraDaniRészmeről én amúgy komolyan benne vagyok, ha valaki visz kocsival, tesómat is el tudom hívni smile
Csíter
Csoport: Barátok
Üzenetek: 505
Státusz: Offline
 
Peter PocsikDátum: Kedd, 2013.05.07, 13:04 | Üzenet # 962
InHellBenne vagyok! Mikor és hol? biggrin
Őrnagy
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 95
Státusz: Offline
 
Módos AndrásDátum: Kedd, 2013.05.07, 13:08 | Üzenet # 963
MobyDickAz ottani gepek 270-esek, 9 lovasak, ami atlagos. Viszont a leghosszabb attetel odaver rendesen. Vallalom a leszervezeset, majus utolso 2 hetvegeje kozott kellene majd donteni. Irja fel mindenki, hogy akkortajt mely napok szabadok. Szolok RedRiotnak is, hatha benne lenne. A vetdamban van kenyelmes 3 hely, vagy kenyelmetlen 4. smile

900° & 720° maniac
Vezér-őrnagy
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 455
Státusz: Offline
 
Dániel KaragityDátum: Kedd, 2013.05.07, 13:19 | Üzenet # 964
KaraDaniNekem jó májusban egyelőre midnen hétvége, csak ha június 1 szombat akkor ne korán mert pénteken akkor sokáig dolgozok.
Csíter
Csoport: Barátok
Üzenetek: 505
Státusz: Offline
 
Kiss MátéDátum: Kedd, 2013.05.07, 14:05 | Üzenet # 965
NeuroMájus nekem tuti nem (júni eleje nálam még május biggrin ).
Főni
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1275
Státusz: Offline
 
Dániel KaragityDátum: Kedd, 2013.05.07, 15:03 | Üzenet # 966
KaraDaniNe rombolj mindíg devil
Csíter
Csoport: Barátok
Üzenetek: 505
Státusz: Offline
 
Kiss MátéDátum: Kedd, 2013.05.07, 15:13 | Üzenet # 967
NeuroBocs, hogy szarul keresek.
Főni
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1275
Státusz: Offline
 
Fábián RolandDátum: Kedd, 2013.05.07, 17:31 | Üzenet # 968
00roli00Benne vagyok... biggrin

Neuro ne izgulj, megoldjuk.. wink
Alezredes
Csoport: Barátok
Üzenetek: 147
Státusz: Offline
 
Kiss MátéDátum: Kedd, 2013.05.07, 18:28 | Üzenet # 969
NeuroÉn igazán nem izgulok. Csak nekem valószínűleg június környékétől jöhet szóba ilyesmi, májusban még nem nagyon (igazából jobb is ilyen szempontból, hogy kimaradt a wtcc).
Főni
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1275
Státusz: Offline
 
Fábián RolandDátum: Kedd, 2013.05.07, 18:34 | Üzenet # 970
00roli00Ha az időpont a necces, az nekem is... majd látjuk h szerveződik ééé valami, oszt leszmilesz..
Alezredes
Csoport: Barátok
Üzenetek: 147
Státusz: Offline
 
Módos AndrásDátum: Kedd, 2013.05.07, 23:24 | Üzenet # 971
MobyDickOK, akkor legyen június. a májust csak azért írtam, mert nekem a mostani 2 hétvége biztos nem jó. elsőként az fog majd dönteni, hogy a pályafoglalások hogy engedik a gokartozást.

900° & 720° maniac
Vezér-őrnagy
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 455
Státusz: Offline
 
Dániel KaragityDátum: Hétfő, 2013.05.13, 19:33 | Üzenet # 972
KaraDaniHa valaki unatkozna este 8 körül, és nézne egy kis szimulátor futamot Kiss Norbival smile

link

(én nem gyakoroltam semmit, csak most 1 órát, úgyhogy hátul fogok kullogni smile )


Az üzenetet módosította KaraDani - Hétfő, 2013.05.13, 19:34
Csíter
Csoport: Barátok
Üzenetek: 505
Státusz: Offline
 
Farkas ZsoltDátum: Hétfő, 2013.05.13, 19:58 | Üzenet # 973
WolfMelyik csatornán lesz?
Vezér-őrnagy
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 438
Státusz: Offline
 
Kiss MátéDátum: Szerda, 2013.05.15, 21:34 | Üzenet # 974
NeuroNos, az egyértelmű, hogy a Procarnak befellegzett, a következő héten nem is szándékozom már feltenni. Egyetlen kérdésem volna, hogy kisebb-nagyobb fun/nemannyirafun sorozatnak mi legyen (valószínűleg nem azonnal) a TFTC mellé:

HGT US Muscle (azonos fizikával) vagy DRM (eredeti 2.0b, némi kategória szűréssel)? (meg persze van olyan opció is, hogy ne legyen semmi)
Főni
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1275
Státusz: Offline
 
Dávid ÁbrahámDátum: Csütörtök, 2013.05.16, 15:54 | Üzenet # 975
TigerbootNos lenne 1 ötletem biggrin VFTS 3 pályán az kb úgyelég is lenne belőle, szóval Euroring, Pannoniaring, meg egy dombos Cadwell Park. Euron nem lehet ha jól rémlik leforgatni Pannonian aszem csak egy egyenesben meg Cadwellben is.

O==00==O
Dr. Keresztbemegyek
Csoport: Barátok
Üzenetek: 267
Státusz: Offline
 
Kiss MátéDátum: Csütörtök, 2013.05.16, 17:16 | Üzenet # 976
Neuro
Idézet (Tigerboot)
Nos lenne 1 ötletem


Nem úgy volt, hogy neked tönkrement a pedálod? tongue
Főni
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1275
Státusz: Offline
 
Dávid ÁbrahámDátum: Csütörtök, 2013.05.16, 19:41 | Üzenet # 977
TigerbootAddigra össze hányom biggrin vagy elkérem tesóét bár bigulihoz kell a 900°...

O==00==O
Dr. Keresztbemegyek
Csoport: Barátok
Üzenetek: 267
Státusz: Offline
 
Módos AndrásDátum: Csütörtök, 2013.05.16, 23:23 | Üzenet # 978
MobyDick
Idézet (Neuro)
HGT US Muscle (azonos fizikával) vagy DRM (eredeti 2.0b, némi kategória szűréssel)? (meg persze van olyan opció is, hogy ne legyen semmi)


szívem szerint mindkettőre szavaznék, egymás után.


900° & 720° maniac
Vezér-őrnagy
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 455
Státusz: Offline
 
Szabó ZoltánDátum: Péntek, 2013.05.17, 06:27 | Üzenet # 979
huntertaylorÉn akartam jönni múlt héten csak szerdától olyan beteg voltam (ráadásul otthon) hogy anyám már megakart verni mikor kimászkáltam az ágyból.

De a DRM-re én is jönnék egy Martinis Porkával, vagy Lanciával attól függ milyen szűrés lesz smile

EDIT:
Bár a 26.-ai Hétvégén Kincsesbányán lesz verseny, szóval akkor nem tudok majd lenni.


[img]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11694081_872843489418027_1522290636553397876_n.jpg?oh=af21910f811cbe691d97077651b26d61&oe=56166E84[/img]

Az üzenetet módosította huntertaylor - Péntek, 2013.05.17, 07:54
Hadnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 51
Státusz: Offline
 
Kiss MátéDátum: Péntek, 2013.05.17, 09:14 | Üzenet # 980
Neuro26-án még biztos nem indul semmi, azon a héten max. valami random fun verseny lesz.

A DRM-et kicsit nehezebb kitalálni az autók különbözőségei miatt, előtesztelni meg nem akarok olyan rettentő sokat, mert megint csak megunom az egészet mielőtt elkezdjük. biggrin Lehet, hogy nem lenne rossz egy Div. II, majd megnézem, hogy a 320 és a Beta hogyan viszonyul egymáshoz (bár nekem személy szerint nem jön be egyik se, valahogy furán viselkednek).
Főni
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1275
Státusz: Offline
 
Módos AndrásDátum: Péntek, 2013.05.17, 09:59 | Üzenet # 981
MobyDickvagy DIV II.: Celica és Capri. bár a Celicát annyira sokat nem nyűttem, de elsőre az ugrott be, hogy a Capriház áll közel.

900° & 720° maniac
Vezér-őrnagy
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 455
Státusz: Offline
 
Kiss MátéDátum: Péntek, 2013.05.17, 10:14 | Üzenet # 982
NeuroA Celica és a Capri nem Div. II-es, azok az M1 és a 935 ellen mennek. Papíron. Gyakorlatilag erősen pályafüggő, hogy van-e balansz vagy utóbbi páros agyonveri őket. Amúgy vannak olyan pályák, ahol mindegyik autó balanszos, de elég ritka, pl. úgy hiszem a Nürburging Sprint verziója nagyjából ilyen.
Főni
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1275
Státusz: Offline
 
Farkas ZsoltDátum: Péntek, 2013.05.17, 19:06 | Üzenet # 983
Wolf26.-án esetleg a 914-el lehetne egyet nyomni.
Vezér-őrnagy
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 438
Státusz: Offline
 
Módos AndrásDátum: Péntek, 2013.05.17, 22:41 | Üzenet # 984
MobyDick
Idézet (Neuro)
A Celica és a Capri nem Div. II-es, azok az M1 és a 935 ellen mennek. Papíron. Gyakorlatilag erősen pályafüggő, hogy van-e balansz vagy utóbbi páros agyonveri őket. Amúgy vannak olyan pályák, ahol mindegyik autó balanszos, de elég ritka, pl. úgy hiszem a Nürburging Sprint verziója nagyjából ilyen.

ja, igen, összekevertem; DIV I-et akartam írni.

úgy alakult, hogy a hosszú hétvégém végig szabad lesz, asszem rFactorral fogom elb@szni az időt. megküzdök a Norddal Auto Unionnal; ha sikerül 1 kört végigcsinálni, azt mindenképp felírom.


900° & 720° maniac
Vezér-őrnagy
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 455
Státusz: Offline
 
Kiss MátéDátum: Vasárnap, 2013.05.19, 11:12 | Üzenet # 985
NeuroKészítettem pár motorsportos topicot, külön fórumrészben lesznek ezek (újat lehet nyitni). Így ha valaki nagyon nem bírja magában tartani, akkor oda írogathat és nem spoilerezzük el egymásnak, ha valakinek nincs TV-je és felvételről nézi a versenyeket. wink
Főni
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1275
Státusz: Offline
 
Dávid ÁbrahámDátum: Csütörtök, 2013.05.23, 14:37 | Üzenet # 986
TigerbootHá, most hogy jobban megnéztem a pedálom + kicsit feszegettem is, kiderült el van törve megint. xD

O==00==O
Dr. Keresztbemegyek
Csoport: Barátok
Üzenetek: 267
Státusz: Offline
 
Kiss MátéDátum: Csütörtök, 2013.05.23, 14:43 | Üzenet # 987
NeuroTalán ha rendeltetésszerűen használnád és nem feszegetnéd meg ilyenek... akkor még mindig jó lenne. biggrin
Főni
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1275
Státusz: Offline
 
Dávid ÁbrahámDátum: Csütörtök, 2013.05.23, 15:07 | Üzenet # 988
TigerbootYOYO biggrin

O==00==O
Dr. Keresztbemegyek
Csoport: Barátok
Üzenetek: 267
Státusz: Offline
 
Farkas ZsoltDátum: Hétfő, 2013.05.27, 13:02 | Üzenet # 989
Wolfbiggrin

Vezér-őrnagy
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 438
Státusz: Offline
 
Módos AndrásDátum: Kedd, 2013.06.11, 19:26 | Üzenet # 990
MobyDickmost próbáltam ki a Can-Am modot, érdemes leszedni, mert elég ütős. érdemes legelőször a Porschét, majd a Ferrarit kipróbálni, a McLarent meg az egyéb big blockos szörnyet a végére hagyni. a hangok igen jók, a grafika egész elfogadható, a fizika elsőre jónak tűnik. élményre talán a DRM-re hajaz, azzal az eltéréssel hogy ezek még jobban gyorsulnak, és sokkal hirtelenebb kitörésekre képesek mint a DRM autók(szárnyak még csak próbálgatások, régebbiek a gumik, 650kg az átlagsúly).

rFCentralról szedtem le, nekem az első link tökléetes volt:

http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Can%20Am%20


900° & 720° maniac
Vezér-őrnagy
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 455
Státusz: Offline
 
Kiss MátéDátum: Kedd, 2013.06.11, 19:28 | Üzenet # 991
NeuroEz nekem is megvan. Nagyon állat cucc. Kicsit már "túl" állat is. biggrin

Az 5.5-ös van nekem is. Még anno a HSO rendezett versenyt vele, akkor néztem. Aztán nem mertem nevezni. biggrin
Főni
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1275
Státusz: Offline
 
Módos AndrásDátum: Kedd, 2013.06.11, 19:36 | Üzenet # 992
MobyDickerről van szó: http://www.youtube.com/watch?v=xaG_hAZN2fs

itt is eldobják a vasat biggrin

Hozzáadva (2013-06-11, 19:32)
---------------------------------------------

Idézet (Neuro)
Ez nekem is megvan. Nagyon állat cucc. Kicsit már "túl" állat is.


én az 5.5-öt szedtem le. nem tudom, hogy a korábbiak milyenek, de ez egy sokat javított változat lehet. asszem megvan a Nordschleife OV új kategóriája biggrin

Hozzáadva (2013-06-11, 19:36)
---------------------------------------------
ezzel muszáj lesz vmit kezdeni biggrin de ez már nagyon nem fun. ez már vérkomoly. sőt, még annál is komolyabb biggrin


900° & 720° maniac
Vezér-őrnagy
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 455
Státusz: Offline
 
Kiss MátéDátum: Szerda, 2013.06.12, 09:34 | Üzenet # 993
NeuroNa, én kipróbáltam tegnap újra, ha már szóbajött... de nem gondolom, hogy én ezzel nagyon mennék online. biggrin
Elsőre egy szívómotoros 74-es(?) Shadow-t választottam, mondván az alap csomagok közül az a legerősebb (valami 650 KW, 900NM és mindez 650 kg, 4 seb. váltó), én meg kemény legény vagyok. Maradjunk annyiban, hogy amikor még 4-ben is elpörög a kerék, az nem vicces. biggrin De végül végigmentem két kis hibával Nord-on, 7:21 idővel. A hibák miatt nem írtam a topicba, de valószínűleg többet nem megyek vele ismét egy évig. biggrin
Aztán néztem egy 71-es(?) McLarent is, persze nem az ezer lovas turbós motorral, csak egy kettes csomagot (nem tudom milyen erős, az alaphoz közel, valami 500 KW forma), amiben ötgangos váltó volt. Na, azért azzal már lehet menni valamennyire, bár az alap váltókiosztás inkább 4-es váltóra van kitalálva. Azért ész nélkül váltogatva az is elrepül pillanatok alatt. Az ezer lovas változatot inkább ki se próbáltam. biggrin
Főni
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1275
Státusz: Offline
 
Dániel KaragityDátum: Szerda, 2013.06.12, 10:53 | Üzenet # 994
KaraDani
Idézet
Az ezer lovas változatot inkább ki se próbáltam.


Papírkutya tongue
Csíter
Csoport: Barátok
Üzenetek: 505
Státusz: Offline
 
Dávid ÁbrahámDátum: Szerda, 2013.06.12, 16:02 | Üzenet # 995
TigerbootTalán még is csak lesznek nálunk is igazán izgalmas világbajnoki futamok (MotoGP,SBK)?
LINK


O==00==O
Dr. Keresztbemegyek
Csoport: Barátok
Üzenetek: 267
Státusz: Offline
 
Dániel KaragityDátum: Csütörtök, 2013.06.13, 14:59 | Üzenet # 996
KaraDaniKár, hogy ezek cseppet sem érdekelnek happy A kamion EB-t hozzák ide biggrin

Az üzenetet módosította KaraDani - Csütörtök, 2013.06.13, 15:00
Csíter
Csoport: Barátok
Üzenetek: 505
Státusz: Offline
 
Kiss MátéDátum: Csütörtök, 2013.06.13, 15:12 | Üzenet # 997
NeuroMeg az oldtimer GP-ket. biggrin
Főni
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1275
Státusz: Offline
 
Módos AndrásDátum: Csütörtök, 2013.06.13, 16:30 | Üzenet # 998
MobyDick
Idézet (Neuro)
Meg az oldtimer GP-ket.

az osztrák Historic bajnokság minden évben ellátogat a PannoniaRingre. idén is jönnek, méghozzá 2013.07.06-07. között. szombatra tervezem hogy kimegyek, akkor van a legtöbb verseny. DRM, HGT, Muscle, minden van.

http://www.histo-cup.at/

http://www.histo-cup.at/downloa....013.pdf

http://www.pannonia-ring.com/

http://goo.gl/maps/8Cga3


900° & 720° maniac
Vezér-őrnagy
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 455
Státusz: Offline
 
Dávid ÁbrahámDátum: Csütörtök, 2013.06.13, 19:12 | Üzenet # 999
TigerbootÉs ezt csak most mondod, hogy a legjobb hazai pályán ilyen kaliberű dolgok mennek? biggrin

O==00==O
Dr. Keresztbemegyek
Csoport: Barátok
Üzenetek: 267
Státusz: Offline
 
Módos AndrásDátum: Csütörtök, 2013.06.13, 21:33 | Üzenet # 1000
MobyDickmár írtam vagy egy hónapja wink még Nooorbi előtt

Hozzáadva (2013-06-13, 21:33)
---------------------------------------------
az elmaradt testületi Hungaroringet itt be lehetne pótolni. 99% hogy lesz autóm.


900° & 720° maniac
Vezér-őrnagy
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 455
Státusz: Offline
 
Fórum » TFRC általános témák » Csevegő » Általános csevegő
Keresés:

Ma itt jártak
Regisztrált
Copyright MyCorp © 2018 | Honlapszerkesztő - uCoz