Üdv, Vendég | RSS | Facebook


Nyitólap
» HírarchívumElkészült és a letöltések közé bekerült az NGTC R3 mod 5-ös javítócsomagja. A következő online sessiont már ezzel fogja futtatni a szerver. A következő változtatásokat tartalmazza a csomag:

- Mercedes futómű hiba javítása: az egyik jobb hátsó lengőkar rossz helyre volt csatolva
- kikerült a negatív ballaszt a fejlesztések közül
- új alap festések
- új alap rajtszámok: 1-35 helyett 101-135
- új safety car festés
- motor hőmérséklet reálisabb
- egyszintes autóválasztó képernyő
- boxban lehet karosszériát és futóművet is javíttatni
- kicsit hosszabb rugóút, hogy puha beállításokkal ne pattogjon el a futómű
- 4 autó festése: 08, 82, 99, 17 rajtszámokkal
Kategória: Általános | Megtekintve: 602 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.02.04 | Hozzászólások (0)

IE=Időmérés Első, VK=Vezetett Kör, LK=Leggyorsabb Kör


Véget ért az NGTCC mini kupa. Az utolsó állomáson sajnos sokan nem tudtak megjelenni, így "szűk családi körben" tudtuk magunk mögött a teszt szezont. A verseny ekkora létszám mellett kellemesen, kicsit ritkásan telt, de legalább nem voltak összeakadások.
Köszönjük mindenkinek a részvételt, remélhetőleg élvezték a résztvevők a futamokat és mindenki jó kedvvel készül a nagyobb megmérettetésre.
A bajnokság korábbi eredményei és a végeredmény ITT érhetőek el.
Gratulálunk a dobogósoknak, de a többiek se csüggedjenek! A 11 állomásos éles bajnokságban mindenkinek lesz lehetősége bizonyítani.

A bajnokságra készülés már elkezdődött, a nevezés él, a festéseket már küldhetitek (Neuro privát). A festések leadási határideje

2012.02.12.

A később érkező festések később kerülnek majd ki patch formájában (hetente). A jövő héten, azaz 02.10-én a Classic Mini moddal futunk majd egy fun jellegű futamot a bajnokság kezdete előtt, Euro-ring pályán. A körszám fixen 2x16 kör, teljes mezőny fordítással a második versenyen, a többi az általános szabályzatban leírtak szerint.

Jó festegetést és készülést mindenkinek!
Kategória: Bajnokság | Megtekintve: 542 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.02.03 | Hozzászólások (0)

Kategória: Bajnokság | Megtekintve: 607 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.01.28 | Hozzászólások (0)

IE=Időmérés Első, VK=Vezetett Kör, LK=Leggyorsabb Kör


Két hiányzóval, de két új taggal indultunk a tegnapi versenyekre, amik... ismét elég intenzívre sikerültek. 1-2 csattanó most is belefért, de amíg nincs éles bajnokság legalább kitapasztaljuk, hogy mit lehet az autókkal és mit nem. Meg azt is, hogy mi a pilótatársak tűréshatára, az agresszív vezetést illetően.
A 2x13 kört tehát 12-en teljesítettük. Ebből a kvalifikáció ismét Neurónak kedvezett, bár nagyon szoros volt, mindössze 5 ezreddel került Hun88 elé! A többiek is szorosan követték őket. Az első versenyen a leggyorsabb kört viszont már Hun88 futotta, ahogy a másodikon pedig Ir3NiCuS, az élen.
Alex az első versenyről kiesett sérülés miatt. A nagy bajnokságra az 5-ös javítócsomagban már lesz a boxban szerelés javítása - jelenleg csak gumicsere és néhány állítás van - így emiatt senkinek nem kell majd feladnia a versenyt.
A második rajtnál az első 8 pilóta fordult a sorsolás alapján, így egyik újonc társunk, Gyuracell indulhatott az élről. Sajnos megtartania nem sikerült, de a versenyt hárman is vezették egy kis ideig Ir3NiCuS mellett: InHell és másik új társunk Norbert Miskolczi. Gratulálunk nekik is a szerzett pontokért!

A bajnokság összesített ponttáblázata a bajnokság eredményei menüben érhető el, míg a versenyek részletes végeredményeit a Hotlaps/Versenyeredmények menüpont tartalmazza.
A következő állomás: Thruxton Circuit. Jó készülést mindenkinek!
Kategória: Bajnokság | Megtekintve: 507 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.01.27 | Hozzászólások (1)

Kategória: Általános | Megtekintve: 657 | Hozzáadta: KaraDani
Dátum: 2012.01.21 | Hozzászólások (0)

Kategória: Általános | Megtekintve: 614 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.01.21 | Hozzászólások (0)

IE=Időmérés Első, VK=Vezetett Kör, LK=Leggyorsabb Kör


Eljött a második versenynap is, ahol ismét összemérhettük erőinket. A kvalifikáció nagy meglepetéssel nem zárult, a papírformát hoztuk nagyjából. Érdemes megemlíteni, hogy a mezőny nagyja ekkor futotta meg legjobb online körét. A versenyek ismét jó hangulatban teltek, mindkettőn nagy csaták alakultak ki az élen és hátrébb is, szoros befutókat produkálva. Egy-két kisebb koccanástól eltekintve most sem történtek nagy balesetek a játékosok között.
Az időmérő megnyeréséért Neurónak jár a plusz pont, míg a második verseny leggyorsabb köréért szintén ő zsebelheti be az extrát. Az első versenyen viszont Hun88 társunk teljesítette a legjobb köridőt. A verseny vezetéséért az elsőn IreNiCuS és zsomboor kap 1-1 pontot, míg a másodikon szintén IreNiCuS, mellette pedig Neuro.
Roli az első vereny felvezetőjén történt baleset miatt sajnos nem tudott részt venni, így csak a másodikon szerzett helyezésért kapott pontokat.

Az rwd és fwd autók ezúttal is egészen kiegyensúlyozottan teljesítettek versenykörülmények között, így egyelőre a mod remekül halad a vizsgával.

A bajnokság összesített ponttáblázata a bajnokság menüben érhető el, míg a versenyek részletes végeredményeit a Hotlaps/Versenyeredmények menüpont tartalmazza.
A következő állomás: Nürburgring Sprint Circuit. Jó készülést!
Kategória: Bajnokság | Megtekintve: 500 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.01.20 | Hozzászólások (0)
A mai napi nem túl kellemes események és a mindenki számára jól láthatóan nem túl pozitív nevet választó legújabb tagunk rádöbbentettek egy-két dologra. Ennek kapcsán megváltoztattam néhány dolgot, hiszen nem biztos, hogy a jövőben is mindenki szeretni fog bennünket vagy egyes tagjainkat. Először is a menüből eltűnt a vendégkönyv, amit amúgy se használt senki, legalább több hely marad a chat-nek.
Másfelől mostantól regisztráció nélkül és megerősítetlen email címmel senki semmilyen formában nem tevékenykedhet az oldalon (egy címről történő duplareg. eddig se volt engedélyezett). Jó dolog a nyitottság, de vannak hátulütői.
A szerver címét megváltoztattam, erre figyeljen majd mindenki, ahogy arra is, hogy mostantól jelszavas. A szerver(ek) információit kizárólag Racer és Friend csoportba tartozó felhasználók láthatják, sima userek nem. Ide tartozik még a címek és jelszavak fokozott bizalmas kezelése, tehát senki nem adhatja tovább ezeket!
Bár erősen valószínűsíthető, hogy egy másik, hozzánk a tagok tekintetében viszonylag közeli liga (nem akarok rossz reklámot nekik, aki érintett, úgyis tudja melyik) oldaláról érkezett a "kedves" látogató remélem, hogy a továbbiakban is az eddigi jó vagy semleges viszonyt tarthatjuk fent a ligával, hiszen többen is versenyzünk vagy versenyeztünk már ott, esetleg fogunk is a jövőben. Remélhetőleg az effajta kellemetlenségek megmaradnak a nagyon ritka események között (vagy méginkább ott se).
Kiss Máté / Neuro
Kategória: Általános | Megtekintve: 566 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.01.18 | Hozzászólások (0)

IE=Időmérés Első, VK=Vezetett Kör, LK=Leggyorsabb Kör


Lezajlott hát az első versenynap a bemutató mini kupában. Elmondhatjuk, hogy a néhányak számára versenykörülmények között még ismeretlen autók - nem beszélve az egymás versenystílusának hiányos ismeretéről - ellenére meglehetősen jól sikerültek. Mindkét versenyt sikerült nagy izgalmakkal lejátszani, amiből mindenki kivette a maga részét.
A szorosnak mondható kvalifikációs eredmények és az első verseny után másodjára 7-en fordultak sorrendben az élen, s így futott le a második verseny. A kvalifikáción elért pole pozícióért Neuronak +1 pont jár a végső eredményéhez. A leggyorsabb kört mindkét futamon IreNiCuS futotta meg, s neki mindkét futamon van vezetett köre, így +4 pontot zsebelhet be összesen. InHell szintén vezetett kört a második versenyen, így ő is +1 pontot tudhat magáénak. Dani nem tudta befejezni a második versenyt és nem teljesítette a versenytáv 70%-át, így azért sajnos nem jár pont.
Gratula minden kedves résztvevőnek!

A bajnokság összesített ponttáblázata a bajnokság menüben érhető el, míg a versenyek részletes végeredményeit a Hotlaps/Versenyeredmények menüpont tartalmazza.
A következő állomás: Essington Park GP Long. Jó készülést!
Kategória: Bajnokság | Megtekintve: 652 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.01.12 | Hozzászólások (0)


Elkészült hát a mod, ideje élesben kipróbálni! A fenti linken elérhető a bemutató bajnokságról minden információ, így erről itt csak pár szóban. A sorozat négy állomásos lesz, ami alatt a nevezés végig nyitott, tehát akár az utolsó pályára is benézhet az, akinek éppen kedve támad. A nevezés fórumtopicja végig nyitva lesz. A modot a nevezés után lehet letölteni és ekkor válik elérhetővé a szerverinformáció is. A szerveren és a bajnoksági futamok során a játék beépített segítségei közül kizárólag kuplung segítség lesz elérhető.
A bajnoki napok hetente csütörtökön lesznek, az időmérést este fél nyolckor kezdve, majd utána két futamot indítva. A második futamon a pilóták közül néhányan fordított sorrendben fognak felállni. A futamok hossza nagyjából 60 km, ennek megfelelő körszámot futunk majd minden pályán versenyenként. A négyállomásos mini kupa során bővebb információhoz jutunk majd a modot illetően. Ezt felhasználva fogjuk elindítani a fő bajnokságunkat, mely 1-2 héttel az utolsó futam után indulhat is majd. Remélhetőleg a mod sokak tetszését el fogja nyerni.
A bajnokságról a továbbiakban részletezve ITT olvashatsz.
Nevezés hiányában a mod demo verziója kipróbáláshoz INNEN tölthető le.

Várunk minden kedves érdeklődőt!

Kategória: Bajnokság | Megtekintve: 674 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.01.08 | Hozzászólások (0)« 1 2 ... 15 16 17 18 »
Copyright MyCorp © 2020 | Honlapszerkesztő - uCoz