Üdv, Vendég | RSS | Facebook


Nyitólap
» 2013 » Március » 20


09:44
A ballaszt karbantartásaA mellékelt kép szerint. Ugyan nem látszik, de ezek a "weight penalties" menüpont alatt érhetőek el, az upgrades (magyarul fejlesztések) között. Először meg kell vásárolni egy csomagot. Ha nem volt korábban megvásárolva, akkor automatikusan fel is kerül az autóra ("installed" felirat). Ha egy csomag már meg van vásárolva, de épp nincs az autón, akkor nem elég csak rákattintani, hanem szükséges az "Install" gombra klikkelni a változtatáshoz. Azok a csomagok, amiket a játékos már megvett, de nincsenek az autóra téve, "owned" feliratot kapnak zárójelben. Egyszerre csak egy csomagot lehet az autóra tenni, értelemszerűen mindig a kiírt kötelező csomagot kell választni. A "none" csomag jelenti azt, hogy nincs ballast az autón.
A súlyokat mindenkinek saját magának kell ellenőrizni és karbantartani, a VB csak a kvalifikáció után ellenőriz és ha hibát talál, büntet (túl kevés esetén) vagy figyelmeztet (túl sok esetén). Ha valaki nem tud megvenni egy csomagot, előfordulhat, hogy minuszban van az anyagi helyzete, a Gyik/rFactor-ban megtalálja, hogy miképp adhat magának egy zsák pénzt, hogy ezt kiküszöbölje.
Kategória: Általános | Megtekintve: 793 | Hozzáadta: Neuro | Helyezés: 0.0/0


Hozzászólások: 1
0  
1 Kiss Máté / Neuro   (2013.03.21 23:21)
Ha valakit érdekel a miértje: azért nem parancssorból adom az autókra a ballasztot, mert az egy helyre (hátulra) teszi fel mindet, azt meg nem szeretném, ha borulna ettől az autó balansza, illetve megváltozna a viselkedése. A menüben felrakott ballaszt eloszlik az autón, ami egyébként is jobban hasonlít a valósra, valamint a valóságban is a csapatok teszik fel, aztán mérlegelnek és büntetnek érte, ha nem megfelelő a súly.

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2020 | Honlapszerkesztő - uCoz