Üdv, Vendég | RSS | Facebook


Nyitólap
» 2015 » Július » 9


10:42
DiRT Rally teszt szezon

Kedvcsinálónak. Még a végén be is jöhet. A játék van olyan készültségben, hogy el lehet kezdeni teszt ligát indítani vele, erre saját online rendszert üzemeltet. Még eléggé gyerekcipőben jár ez a dolog, de lehet már vele funolni, mert csak pár kattintás és kész is a szezon, ami azonnal megjelenik a ligatagok számára a játék menüjében. A liga nevéhez hűen ezt - a fun dolgot - a jövőben amúgy is szem előtt kell tartani. Nem kívánok konkurenciát állítani egyik nagyobb ligának sem, aki foglalkozni fog vagy már foglalkozik a játékkal, különösen azoknak nem, akiknek ez az elsődleges szakáguk. Ide elsősorban kezdő-haladók jelentkezését várom, nem azokat, akik RBR-en edződtek évek óta. Persze, ők is jöhetnek és segíthetik az újonc sárdagasztókat! A lényeg a laza hangvétel és akkor remélhetőleg mindenki megtalálja a számítását.


A liga oldala: https://www.dirtgame.com/leagues/league/17310/total-fun-racing
Fórum topic: http://www.tfrc.hu/forum/5-87-1

Első körökben mindenképp gyengébb autókat használnánk, mert a nagyvasak komoly kihívás elé állítják az embert. Persze, ha van rá igény (meg létszám) később vagy akár azonnal is indíhatunk azokkal is sorozatokat, nem tervezek ilyen jellegű megkötéseket.
Kategória: Fun race | Megtekintve: 999 | Hozzáadta: Neuro | Helyezés: 0.0/0


Hozzászólások: 1
0  
1 Kiss Máté / Neuro   (2015.07.11 12:07)
A fórumot azért linkeltem, hogy ötleteljünk dolgokat. Ez még nagyon az eleje magának a játéknak is, hiszen fog változni, jön új tartalom satöbbi. De mielőbb kezdjük, annál nagyobb az esély arra, hogy a régi TFRC feltámadjon. cool

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2018 | Honlapszerkesztő - uCoz