Üdv, Vendég | RSS | Facebook


Nyitólap
» 2012 » November » 3


13:04
DRM: Bugatti pálya szabályos boxutcahasználat

Szeretném felhívni mindenki figyelmét arra, hogy a Bugatti pályát nem régen megváltoztattam (vb közleményekben írtam róla), így aki régen töltötte le, az töltse le ismét, ha még nem tette volna meg! A név és minden ugyanaz, mismatchet sem okoz online, viszont javításra került a box be- és kijáratánál az érzékelő, ami miatt könnyen el lehetett volna rontani a boxolást véletlenül.
Viszont a box be- és kijárata talán néhányaknak így sem egyértelmű, ezért tennék ide pár képet magyarázatképpen. FONTOS: a pályán nincs boxutcalimit, viszont a versenykiírás tartalmaz ide vonatkozó bekezdést: "Azokon a pályákon, amelyeken nincs boxutcai sebességlimit, a versenyeken és a kvalifikáción 100km/h sebességet kell tartani lámpától-lámpáig, illetve ennek hiányában a boxutcát jelző vonaltól vonalig" - ezt kérem mindenki tartsa be!

A boxutca bejárata:A boxutcában ezen a részen kell haladni:A boxutca vége, itt kell kötelezően elhagyni:Aki menet közben véletlenül vagy szándékosan nem a bejáraton/kijáraton megy át a boxutcában, annak a program eleve nem fogja jól elszámolni a körét, másrészről a versenye szabálytalannak minősül, ami az eredmény törlésével jár, akárhol is végez!
Megjegyzés: ugyanez vonatkozik arra is, aki nem megfelelő váltóbeállítással vagy segítségekkel megy (lásd a váltóhasználati szabályokat a versenykiírásban)!
Kategória: Szabályzat | Megtekintve: 610 | Hozzáadta: Neuro | Helyezés: 0.0/0


Hozzászólások: 1
0  
1 Máté Kiss / Neuro   (2012.11.03 20:23)
Még azt szeretném megjegyezni - nehogy valaki pofára essen élesben - hogy a boxutca végén az emberke kezében a zászló zöld-pirosan villog, ha a box be van zárva (mivel nincs rendes boxlámpa). Tehát addig nem lehet kimenni, mert morcos leszek, illetve versenyen azonnal kitilt a játék.
Kék zászlót viszont nem lenget, ha jön valaki a pályán, úgyhogy kihajtáskor figyeljünk!

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2020 | Honlapszerkesztő - uCoz