Üdv, Vendég | RSS | Facebook


Nyitólap
» 2012 » Augusztus » 26


13:24
Új in-game névválasztási szabály

Kedves Versesnyzőtársak!

Eljött az ideje, hogy a liga elkezdje a több helyen alapból vagy már egy jó ideje bevezetett rendszert használni a pilóták neveit illetően. A szimulátorozás szimulációról szól, ami egy bizonyos határon túl átlépi a játék kereteit, különösen akkor, ha csoportosan művelik és a tagok máshol is versenyezhetnek. Egy idő után nehéz nyomon követni, hogy ki kicsoda, ami azok számára nyilván nem probléma, akik egyébként csak egy helyen versenyeznek és tisztában vannak vele, hogy "jómunkásember" nick kihez kapcsolódik az msn listában vagy akár a való életben.
Anélkül, hogy túl hosszúra húznám az egészet (de mégse egy sor legyen), a következő szabály lesz érvényes a TFTC S1 indulásától kezdve a jövőben minden egyes verseny eseményen:

A játékosoknak kötelező a TELJES igazi nevüket használni a játékban. Angolos formában leírva, tehát Keresztnév Vezetéknév és mindez ékezetek nélkül, mert a játék és a hotlaps, illetve a logok nem mindenhol jelenítik meg helyesen.

Ha valaki esetleg nem tudná, meglévő profilt nagyon egyszerűen át lehet nevezni. Nem kell tehát újat létrehozni és újra beállítgatni a már meglévő dolgokat, minden marad a régiben, csak a név változik meg. Erről segítséget a GYiK menüpontban találtok.

Megértéseteket köszönöm. Remélem senkinek nem okoz problémát felvállalnia a saját nevét! :)
A szabály nem vonatkozik a honlapon a bejelentkezőnévre, de én a magam részéről örülnék, ha az adatoknál mindenki kitöltené a név mezőket.
Kategória: Szabályzat | Megtekintve: 799 | Hozzáadta: Neuro | Helyezés: 0.0/0


Hozzászólások: 3
0  
3 Máté Kiss / Neuro   (2012.08.27 14:00)
Igen, összeadom majd neked is. wink

0  
2 György Kocsis / Gyuracell   (2012.08.26 15:06)
Szerintem rendben van, vagyis is így szokás smile

0  
1 Máté Kiss / Neuro   (2012.08.26 15:06)
Igen, azt hiszem így helyes. smile

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2020 | Honlapszerkesztő - uCoz