Üdv, Vendég | RSS | Facebook

A ligáról


rFactoros ligánk 2011-ben jött létre. Indulásunk alapvető indítéka a kihívás keresése volt. Mivel korábban túraautózásban vettünk részt, de az idők folyamán megelégeltük azt, így komolyabb modok irányába kezdtünk nézelődni, valamint szerettünk volna egy olyan környezetet, ahol mindenki segítségek nélkül áll rajthoz. Ekkor alakultunk meg, s vettük elő elsősorban a BMW M1 Procar szériát, ami sajnos nehézségéből és alapvetően segítségek nélküli elképzeléseinkből adódóan nem vonzott túl sok érdeklődőt. Félre kellett tennünk, remélve azt, hogy idővel ismét elővehetjük, hogy jókat versenyezzünk.
Így viszont végül mégis a túrázásnál kötöttünk ki, amiben megtalálható a többünk által kevéssé favorizált FWD hajtás is, a sokkal szórakoztatóbb RWD mellett. 2012-re a saját modunk is elkészült, s bajnokságot indítottunk vele, miután leteszteltük egy bemutató mini kupa keretei között. Ez volt az NGTC, melynek életpályája ezzel a névvel ugyan véget ért, de megújult fizikával és autómodellekkel TFTC néven fut tovább, immáron végleges formájában. Az elmúlt időszakban sport, GT és szupersport bajnokságokat is kipróbáltunk, így a túra mellett mindig fut egy másik sorozat is, komolyabb teljesítményű gépekkel. A nagyobb bajnokságaink közötti időben 4-5 állomásos fun kupákat indítunk.


Dani, Roli, Máté és Zsombor

Az oldal és a liga tehát alapvetően olyan - egyelőre csak - rFactoros játékosok részére jött létre, akik szórakozásból, nem profi szinten, de komoly hozzáállással művelik a szimulátorozást, azaz kedvelik a kihívásokat és nem futamodnak meg attól, ha valami újdonsággal találkoznak. Időközben alacsony ABS és kipörgésgátló segítségeket is felvettünk az online használható lehetőségek közé, így talán a kezdőbbek sem ijednek meg annyira, amikor először idelátogatnak, de sorozatonként változó, hogy milyen segítségek érhetőek el.
Emellett mindenkinek megadjuk a támogatást, hogy a szimulátorozásban ne csak a tizedmásodperceket keresse a köridőkben, hanem az autózás élvezetéért is művelje azt, fokozatosan fejlődve az idők során.
Oldalunkon sokféle letöltés és egyéb különböző segédletek és érdekes információk, leírások is elérhetőek az rFactor világában körültekintők számára.
Családias hangulatú csapatunkban mindenkit szívesen látunk, akik kipróbálnák magukat a bajnokságainkban, fun versenyeinken vagy csak megmérettetnék magukat a szerverünkön 1-1 pálya erejéig a hotlapson. Reméljük közben azt, hogy a családias hangulat megmarad, a kis családias létszám viszont előbb-utóbb nagy családdá növi ki magát!
Extra követelményeink nincsenek. Benézhetsz hozzánk akkor is, ha atompro vagy és akkor is, ha kezdő. Biztos, hogy találsz magadnak megfelelő ellenfelet a pályán. Amit megkövetelünk: kormány használata és fair play. Hosszú távon csak e kettő megléte esetén fogod élvezni a szimulátorozást!
A részvétel a liga versenyein, bajnokságain ingyenes!

A csapat alapítója és vezetője: Neuro
Tagjainkról bővebb információt találsz a közösség/pilóták menüpont alatt!

Utoljára frissítve: valamikor régen...
Copyright MyCorp © 2019 | Honlapszerkesztő - uCoz