Üdv, Vendég | RSS | Facebook


Nyitólap
» ÁltalánosBreaking news: a héten honlapunk elérte a félmillió oldalletöltést!
... Tovább »
Kategória: Általános | Megtekintve: 1098 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2014.04.09 | Hozzászólások (0)
A TFRC szerver - ideértve a játékszervert, a statisztikákat és a Teamspek-et - meghatározatlan időre kénytelen leállni. Talán csak napok kérdése, rosszabb esetben 1-2 hét is lehet vagy akár több. Egyelőre nem látom, hogy mennyi idő múlva, de lesz megoldás. Mindenki megértését és türelmét kérem.
Kategória: Általános | Megtekintve: 842 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2014.01.17 | Hozzászólások (4)
A szerveren mostantól elérhető a címben nevezett mod, az rFactor alap telepítésben megtalálható Mills Metropark pálya GP vonalával együtt. Letöltések között mindkettőt megtaláljátok (linkek a "következő esemény" alatt). Akit érdekel a dolog, bármikor tesztelhet, jelszó a szerveren aktuálisan nincs. Ha többen úgy ítéljük meg, hogy a mod alkalmas egy rövid sorozatot indíthatunk belőle a jövő év elején valamikor, a Blancpain hivatalos pályáin (Monza, Silverstone, Nürburgring, Paul Ricard, Spa). Természetesen nem endurance kategóriás versenyről lesz szó, a mod nevével ellentétben, de mivel GT3-as autókról van szó, ezért egy óra környéki GT versenyek kerülnének megrendezésre. Pontosítás később, ha valóban aktuális lesz, addig is jó tesztet mindenkinek, akit érdekelnek az autók!


Kategória: Általános | Megtekintve: 923 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2013.12.27 | Hozzászólások (4)
2013.09.12-én, csütörtökön egész napos szerver karbantartás várható. Napközben a szerver nem nagyon vagy véletlenszerűen lesz elérhető. Kérek mindenkit, hogy ne próbálkozzon meg csatlakozni, amíg lentebb, hozzászólásban nem jelzem, hogy végeztem. Előfordulhat, hogy a dolog átcsúszik péntekre, illetve a hétvégére, jelenleg ezzel is számolni kell, de remélhetőleg nem fog.
Némi változáson fog átesni, illetve ismét költözés alatt áll a gép, ezért szükséges néhány módosítás, illetve egyéb dolgok, amiket ezzel együtt szeretnék elvégezni. Megértéseteket köszönöm.
Kategória: Általános | Megtekintve: 825 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2013.09.11 | Hozzászólások (2)
Örömmel jelentem be, hogy elindult honlapunk mobil eszközökre és böngészőkre optimalizált változata! A mobil eszközöket automatikusan felismeri és már a mobil nézetet hozza be rajtuk. Ha ez valamiért mégsem menne, de valaki kíváncsi rá, a következő címen érheti el közvetlenül:
http://www.tfrc.hu/pda.

A mobil oldal kevesebb információval szolgál, de a lényegesebb dolgok mind a látogatók, mind a tagok számára megtalálhatóak rajta. Sajnos az üzenőfal pont nem működik, de megpróbálok majd kitalálni rá valamit. Igyekeztem úgy beállítani, hogy igazodjon az oldalszélességhez, de ha valaki hibát talál vagy ötlete van, jöhet ide a hír alá hozzászólásba vagy a fórum honlappal foglalkozó részébe.
Amennyiben valaki tetszését nem nyerné el, a mobil verzió alján talál egy linket a teljes változatra, melynek közvetlen linkje (pl. könyvjelzőhöz): http://www.tfrc.hu/index/53
Kategória: Általános | Megtekintve: 811 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2013.08.01 | Hozzászólások (6)
Nos, az a helyzet, hogy szegény M1 Procar bajnokságunk - ismét - kútba esett. Úgy látszik ezt az autót valamiféle átok sújtja nálunk, mert akárhányszor elkezdünk vele egy sorozatot, mindig nagyon gyorsan ez lesz a vége. Bármilyen verzióról is essen szó. Sajnos az elmúlt két verseny közül az egyiken minimális létszám, a másikon még annyi sem jelent meg, így utóbbi el is maradt. A bajnokság jövője így túlságosan bizonytalan, illetve gyakorlatilag értelmetlen a kitartóakat azzal áltatni, hogy "majd egyszer", ha már az elején ilyen hirtelen lecsökkent az érdeklődés. A nevezők közül többeket a környéken se láttunk a nevezés leadása után, míg jónéhányan sajnos lemondták a részvételt, ideiglenesen vagy véglegesen.
Így ez a bajnokság tehát hivatalosan lezárul, az aktuális végeredmény semmisnek tekintendő, bár a TFRC összesített statisztikában megmarad. A továbbiakban minden második hétvégén véletlenszerű fun futamok várhatóak a TFTC mellett. A futamokon elsősorban historic autókra lehet számítani. Előre kiírt menetrend nem lesz, a következő futam mindig a TFTC futamok után, vasárnap este kerül majd közzétételre. Mivel túrautó sorozatunk folyamatosan fut, ezért túra jellegű autók/sorozatok és sprint futamok nem nagyon várhatóak. A dolog hasonló lesz a tavaly nyári Summer Fest sorozathoz, csak kevésbé kötött módon. Nem kell nevezni semmire, aki jön, az jön, az egyedüli kötelezetsség a 30 online kör megléte. Autók szabadon választhatóak, a hotlaps és a szerver nyitott - és természetesen ingyenes, mint mindig - az érdeklődőek számára (akik nem TFRC tagok, nálam - Neuro - jelezhetik szándékukat).
Kategória: Általános | Megtekintve: 806 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2013.05.20 | Hozzászólások (3)
Érdemes előre gondolkodni, így hát lássuk, hogy a fejlemények tükrében mi várható a jövőben a TFRC berkein belül! Azt kell mondanom, hogy a nevezési listát tekintve, a TFTC S2 eléggé sikeres mindezidáig és a sikert egyértelműen az első kerékhajtásnak köszönhetjük. A Procar nevezőlista is szép, de az első verseny létszáma... nem mondanám azt, hogy átütő siker volt. Alapvetően két irány látszik, így azt gondolom, hogy illene megosztani mindenkivel, aki a jövőjét itt képzeli el hosszabb távon.

A TFTC marad, mert egyértelműen sikeres, az FWD tette azzá. Ennek megfelelően az S3-ban kizárólag FWD autók lesznek. Az egyenlőség így ismét adott lesz.
Nagy kategóriának pedig úgy gondolom, hogy ideje F1-et elkezdeni, mert eddig egyetlen sorozatunk sem volt igazán sikeres. Meg lehet nézni, hogy a sikeres/nagyobb létszámú ligáknál mind megtalálható az F1 vagy a GP2. Akkor meg már ne vacakoljunk GP2-esekkel, csapjunk bele és kezdjük el a királykategóriát meglovagolni! Garantált siker lesz. Erre egy RFT '12 mod tökéletes, KERS, DRS és RFE pluginokkal megspékelve, magyar mod lévén biztos kapunk segítséget is hozzá, hogy mindenki be tudja üzemelni normálisan...

Jelenleg ezek a nagy tervek. A második szezon még sokáig eltart, úgyhogy mindenkinek van ideje szokni a gondolatot. Hajrá!
Kategória: Általános | Megtekintve: 878 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2013.04.01 | Hozzászólások (17)


A mellékelt kép szerint. Ugyan nem látszik, de ezek a "weight penalties" menüpont alatt érhetőek el, az upgrades (magyarul fejlesztések) között. Először meg kell vásárolni egy csomagot. Ha nem volt korábban megvásárolva, akkor automatikusan fel is kerül az autóra ("installed" felirat). Ha egy csomag már meg van vásárolva, de épp nincs az autón, akkor nem elég csak rákattintani, hanem szükséges az "Install" gombra klikkelni a változtatáshoz. Azok a csomagok, amiket a játékos már megvett, de nincsenek az autóra téve, "owned" feliratot kapnak zárójelben. Egyszerre csak egy csomagot lehet az autóra tenni, értelemszerűen mindig a kiírt kötelező csomagot kell választni. A "none" csomag jelenti azt, hogy nincs ballast az autón.
A súlyokat mindenkinek saját magának kell ellenőrizni és karbantartani, a VB csak a kvalifikáció után ellenőriz és ha hibát talál, büntet (túl kevés esetén) vagy figyelmeztet (túl sok esetén). Ha valaki nem tud megvenni egy csomagot, előfordulhat, hogy minuszban van az anyagi helyzete, a Gyik/rFactor-ban megtalálja, hogy miképp adhat magának egy zsák pénzt, hogy ezt kiküszöbölje.
Kategória: Általános | Megtekintve: 792 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2013.03.20 | Hozzászólások (1)
A saját festések leadási határideje - ahogy a versenykiírás tartalmazza:

2013.03.10 17:00

Saját festést (kizárólag a dds fájlokat) a liga mail címére kell küldeni, nevezés UTÁN: tfrcliga@gmail.com

A festések megfelelőségi elbírálási joga a ligavezetőt illeti, mind tartalom, mind a csapatokra vonatkozó festési szabályok tekintetében, ha nem vagy biztos magadban, posztold a művet elküldés előtt a festőműhely topicba!
Kategória: Általános | Megtekintve: 676 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2013.03.07 | Hozzászólások (2)


Még tart a Historic Winter Cup, de a háttérben már befejeződtek a következő szezon két bajnokságának munkálatai. A TFTC S2 a túraautós vonulatot viszi tovább az S1-hez hasonló szabályzattal, de csak sprint futamokkal. Megjelennek az első kerékhajtású autók, valamint a ballaszt rendszer és újdonság, hogy már csak egyféle teljesítményű csomagokkal versenyzünk majd. Ez a bajnokság tehát a klasszikus xTCC megfelelője, ismert túraautós helyszínekkel, saját modifikációval - melyben 10 autómárka képviselteti magát, így a változatosság garantált.
A BMW M1 Procar széria a DRM leváltója, mely szintén házon belül készült, s remélhetőleg méltó utóda lehet a német sorozatnak. Csak egyféle autó választható, így viszont mindenki ugyanakkora eséllyel indul. A pályák az eredeti 1979-es szezon megfelelői, egy kis módosítással, így a sorozat végén ellátogatunk a méltán híres Nürburgring Nordschleife korabeli változatára is. 470 lóerő vár minden kedves érdeklődőt egy kis aszfaltszaggatásra, így izgalomban itt sem lesz hiány.
A bajnokságok szabályzatai immáron véglegesnek tekinthetőek, a nevezés elindult. Hajrá!
Kategória: Általános | Megtekintve: 689 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2013.02.21 | Hozzászólások (0)1 2 3 4 5 »
Copyright MyCorp © 2020 | Honlapszerkesztő - uCoz