Üdv, Vendég | RSS | Facebook


Nyitólap
» BajnokságAz időmérés során a VB senki körét nem találta szabálytalannak. A VB a szabályok szerint megvizsgálta mindkét verseny első körét. A rajtnál szabálytalanság egyik esetben sem történt, ugyanakkor az első versenyen két esetre hívjuk fel mindenki figyelmét.
Az egyik a felvezetőkörön történt. Itt Hun88 pilótát figyelmeztetjük, hogy általánosan figyeljen arra, hogy ne kelljen tolatnia a rajtrácsra való megfelelő felálláskor, azaz legközelebb próbálja megcélozni pontosabban a rajtkockáját.
A másik eset egy lökés 4:27 időnél, amikor Szasza manővere miatt Roli pályán kívülre került. Az esetért 15 mp időbüntetést ítéltünk meg. Ugyanakkor a VB szintén figyelmezteti Rolit, aki nem kellő körültekintéssel tért vissza a pályára az esemény után.

A második versenyen a VB szabálytalanságot nem talált az első körben.
Javítás! A felvezetőkörön Hun88 hátulról nekiment Ir3NiCuS-nak. Az esetért Hun88 a következő 3 bajnoki napra felfüggesztett 5 rajthelyes büntetést kap, mivel a VB figyelmetlensége miatt már korábban eredményt hirdettünk. A felfüggesztett azt jelenti, hogy a legközelebbi akármilyen kis hibáért az ütközés büntetését kapja, amíg le nem telik ez a 3 versenynap, azaz következő 6 futam, amin részt vesz.
A továbbiakban mindenki a rajtbaleset büntetésének megfelelő büntetést kapja, a visszaesők komolyabb büntetésével. A felvezetőkört vegye mindenki nagyon komolyan, mert alacsony tempónál igazán oda lehet figyelni a többiekre!
Elnézést kérünk egyúttal a VB nevében a mulasztás miatt, a továbbiakban még komolyabb figyelmet szentelünk a kötelező ellenőrzéseknek.

KinGB óvása: a VB úgy ítélte meg, hogy Gyuracell bár korrigálni próbált, de önhibája miatt lökte meg KinGB-t és a bevárás itt sem történt meg. Gyuracell ezért a fenti esethez hasonlatosan 15 mp időbüntetést kapott. A VB figyelmezteti KinGB-t, hogy a legközelebbi esetben nem vesz figyelembe határidőn kívül érkezett óvást. Az óvások beérkezésének határideje a verseny másnapján 20:00.

A VB felhívja a versenyzők figyelmét arra, hogy amennyiben a pályán szabálytalanságot követnek el, sok esetben bevárással helyrehozhatják azt. A fenti két - nagyon hasonló - esetben minimális engedékenységgel valószínűleg elkerülhető lett volna a büntetés!

Az összesített és frissített ponttáblázatok elérhetőek a bajnokság saját eredményeinek menüpontjában az Eredmények/NGTCC S1 menüpontban.

Kategória: Bajnokság | Megtekintve: 553 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.02.26 | Hozzászólások (2)
Az időmérés során a VB senki körét nem találta szabálytalannak. A versenyekre óvás nem érkezett, így a VB csak a két rajtot vizsgálta részletesen.
Az első versenyen nem történt szabálytalanság.
A második versenyen vizsgálat alá került Neuro és Gyuracell esete, amit a VB versenybalesetnek ítélt meg.
A másik vizsgált esetben a VB szabálytalannak találta Roli manőverét, amivel rajtbalesetet okozott. A rajtbalesetért első esetben 5 rajthelyes büntetés jár, így Oulton Parkban (vagy a következő versenyen, mivel a büntetések nem évülnek el) Roli 5 hellyel hátrébb indulhat majd, mint amilyen helyezést elér időmérésen.
A továbbiakban a rajtbaleset esetében a visszaesők másodjára utolsó rajthelyet, utána pedig boxutcai rajtot fognak kapni.

A ponttáblázatok elérhetőek a bajnokság saját eredményeinek menüpontjában az Eredmények/NGTCC S1 menüpontban.

Kategória: Bajnokság | Megtekintve: 467 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.02.20 | Hozzászólások (0)
Sajnálatos módon még az idény elkezdése előtt változtatni kell a versenynaptárunkon, mert Falkenbergről kiderült, hogy hibás. Bár a vezethetőségre nincs kihatással a hiba a pályán, de nagyon zavaró a versenyzés során, hogy a többi autó ugrabugrál - de ebből a játékos, aki vezet semmit sem érzékel, csak a többiekét látja úgy. Offline tesztelve, replayben megnézve és AI-val a hiba nem jön elő, csak online, emiatt derült ki a hiba most.
Erre viszont lépni kellett, úgyhogy

Falkenberg helyett Doningtonba látogatunk el az első bajnoki versenynapon!


A pálya innen letölthető. Mindenki töltse le, akinek nincs meg az alap NGTC Trackpack mert a tervezet miatt ez nincs benne az S1 trackpackjében! Elnézést kérek mindenkitől, hogy így alakult, de szerencsére még talán nem lesz ebből nagyobb kiesés azoknak sem, akik már gyakoroltak Falkenbergben.
Kategória: Bajnokság | Megtekintve: 636 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.02.13 | Hozzászólások (1)


A szavazás alapján a versenynapok péntekenként lesznek és heti rendszerességgel fogják váltani egymást.
Kezdés: 2012.02.17.
A pontos versenynaptár a bajnokságok alatt található. A 11 állomást két fun versenynap fogja megszakítani, egyelőre nem nyilvános, hogy milyen modokkal. A bajnokság teljes szabályzata mostantól éles, így ajánlott mindenkinek az áttanulmányozása. Egyedül a versenybírók személye nem eldöntött még, az később kerül bejelentésre, még a bajnokság előtt.
A bemutató mini kupa alapján izgalmas bajnokságnak nézünk elé. Remélhetőleg mindenki megtalálja benne a számítását. Újoncokat szívesen látunk, érdeklődni lehet a "közösség/kapcsolat" alatt megadott címeken, illetve helyben.

Sok sikert és jó szórakozást mindenkinek!
Kategória: Bajnokság | Megtekintve: 676 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.02.10 | Hozzászólások (0)

IE=Időmérés Első, VK=Vezetett Kör, LK=Leggyorsabb Kör


Véget ért az NGTCC mini kupa. Az utolsó állomáson sajnos sokan nem tudtak megjelenni, így "szűk családi körben" tudtuk magunk mögött a teszt szezont. A verseny ekkora létszám mellett kellemesen, kicsit ritkásan telt, de legalább nem voltak összeakadások.
Köszönjük mindenkinek a részvételt, remélhetőleg élvezték a résztvevők a futamokat és mindenki jó kedvvel készül a nagyobb megmérettetésre.
A bajnokság korábbi eredményei és a végeredmény ITT érhetőek el.
Gratulálunk a dobogósoknak, de a többiek se csüggedjenek! A 11 állomásos éles bajnokságban mindenkinek lesz lehetősége bizonyítani.

A bajnokságra készülés már elkezdődött, a nevezés él, a festéseket már küldhetitek (Neuro privát). A festések leadási határideje

2012.02.12.

A később érkező festések később kerülnek majd ki patch formájában (hetente). A jövő héten, azaz 02.10-én a Classic Mini moddal futunk majd egy fun jellegű futamot a bajnokság kezdete előtt, Euro-ring pályán. A körszám fixen 2x16 kör, teljes mezőny fordítással a második versenyen, a többi az általános szabályzatban leírtak szerint.

Jó festegetést és készülést mindenkinek!
Kategória: Bajnokság | Megtekintve: 542 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.02.03 | Hozzászólások (0)

Kategória: Bajnokság | Megtekintve: 607 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.01.28 | Hozzászólások (0)

IE=Időmérés Első, VK=Vezetett Kör, LK=Leggyorsabb Kör


Két hiányzóval, de két új taggal indultunk a tegnapi versenyekre, amik... ismét elég intenzívre sikerültek. 1-2 csattanó most is belefért, de amíg nincs éles bajnokság legalább kitapasztaljuk, hogy mit lehet az autókkal és mit nem. Meg azt is, hogy mi a pilótatársak tűréshatára, az agresszív vezetést illetően.
A 2x13 kört tehát 12-en teljesítettük. Ebből a kvalifikáció ismét Neurónak kedvezett, bár nagyon szoros volt, mindössze 5 ezreddel került Hun88 elé! A többiek is szorosan követték őket. Az első versenyen a leggyorsabb kört viszont már Hun88 futotta, ahogy a másodikon pedig Ir3NiCuS, az élen.
Alex az első versenyről kiesett sérülés miatt. A nagy bajnokságra az 5-ös javítócsomagban már lesz a boxban szerelés javítása - jelenleg csak gumicsere és néhány állítás van - így emiatt senkinek nem kell majd feladnia a versenyt.
A második rajtnál az első 8 pilóta fordult a sorsolás alapján, így egyik újonc társunk, Gyuracell indulhatott az élről. Sajnos megtartania nem sikerült, de a versenyt hárman is vezették egy kis ideig Ir3NiCuS mellett: InHell és másik új társunk Norbert Miskolczi. Gratulálunk nekik is a szerzett pontokért!

A bajnokság összesített ponttáblázata a bajnokság eredményei menüben érhető el, míg a versenyek részletes végeredményeit a Hotlaps/Versenyeredmények menüpont tartalmazza.
A következő állomás: Thruxton Circuit. Jó készülést mindenkinek!
Kategória: Bajnokság | Megtekintve: 507 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.01.27 | Hozzászólások (1)

IE=Időmérés Első, VK=Vezetett Kör, LK=Leggyorsabb Kör


Eljött a második versenynap is, ahol ismét összemérhettük erőinket. A kvalifikáció nagy meglepetéssel nem zárult, a papírformát hoztuk nagyjából. Érdemes megemlíteni, hogy a mezőny nagyja ekkor futotta meg legjobb online körét. A versenyek ismét jó hangulatban teltek, mindkettőn nagy csaták alakultak ki az élen és hátrébb is, szoros befutókat produkálva. Egy-két kisebb koccanástól eltekintve most sem történtek nagy balesetek a játékosok között.
Az időmérő megnyeréséért Neurónak jár a plusz pont, míg a második verseny leggyorsabb köréért szintén ő zsebelheti be az extrát. Az első versenyen viszont Hun88 társunk teljesítette a legjobb köridőt. A verseny vezetéséért az elsőn IreNiCuS és zsomboor kap 1-1 pontot, míg a másodikon szintén IreNiCuS, mellette pedig Neuro.
Roli az első vereny felvezetőjén történt baleset miatt sajnos nem tudott részt venni, így csak a másodikon szerzett helyezésért kapott pontokat.

Az rwd és fwd autók ezúttal is egészen kiegyensúlyozottan teljesítettek versenykörülmények között, így egyelőre a mod remekül halad a vizsgával.

A bajnokság összesített ponttáblázata a bajnokság menüben érhető el, míg a versenyek részletes végeredményeit a Hotlaps/Versenyeredmények menüpont tartalmazza.
A következő állomás: Nürburgring Sprint Circuit. Jó készülést!
Kategória: Bajnokság | Megtekintve: 500 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.01.20 | Hozzászólások (0)

IE=Időmérés Első, VK=Vezetett Kör, LK=Leggyorsabb Kör


Lezajlott hát az első versenynap a bemutató mini kupában. Elmondhatjuk, hogy a néhányak számára versenykörülmények között még ismeretlen autók - nem beszélve az egymás versenystílusának hiányos ismeretéről - ellenére meglehetősen jól sikerültek. Mindkét versenyt sikerült nagy izgalmakkal lejátszani, amiből mindenki kivette a maga részét.
A szorosnak mondható kvalifikációs eredmények és az első verseny után másodjára 7-en fordultak sorrendben az élen, s így futott le a második verseny. A kvalifikáción elért pole pozícióért Neuronak +1 pont jár a végső eredményéhez. A leggyorsabb kört mindkét futamon IreNiCuS futotta meg, s neki mindkét futamon van vezetett köre, így +4 pontot zsebelhet be összesen. InHell szintén vezetett kört a második versenyen, így ő is +1 pontot tudhat magáénak. Dani nem tudta befejezni a második versenyt és nem teljesítette a versenytáv 70%-át, így azért sajnos nem jár pont.
Gratula minden kedves résztvevőnek!

A bajnokság összesített ponttáblázata a bajnokság menüben érhető el, míg a versenyek részletes végeredményeit a Hotlaps/Versenyeredmények menüpont tartalmazza.
A következő állomás: Essington Park GP Long. Jó készülést!
Kategória: Bajnokság | Megtekintve: 652 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.01.12 | Hozzászólások (0)


Elkészült hát a mod, ideje élesben kipróbálni! A fenti linken elérhető a bemutató bajnokságról minden információ, így erről itt csak pár szóban. A sorozat négy állomásos lesz, ami alatt a nevezés végig nyitott, tehát akár az utolsó pályára is benézhet az, akinek éppen kedve támad. A nevezés fórumtopicja végig nyitva lesz. A modot a nevezés után lehet letölteni és ekkor válik elérhetővé a szerverinformáció is. A szerveren és a bajnoksági futamok során a játék beépített segítségei közül kizárólag kuplung segítség lesz elérhető.
A bajnoki napok hetente csütörtökön lesznek, az időmérést este fél nyolckor kezdve, majd utána két futamot indítva. A második futamon a pilóták közül néhányan fordított sorrendben fognak felállni. A futamok hossza nagyjából 60 km, ennek megfelelő körszámot futunk majd minden pályán versenyenként. A négyállomásos mini kupa során bővebb információhoz jutunk majd a modot illetően. Ezt felhasználva fogjuk elindítani a fő bajnokságunkat, mely 1-2 héttel az utolsó futam után indulhat is majd. Remélhetőleg a mod sokak tetszését el fogja nyerni.
A bajnokságról a továbbiakban részletezve ITT olvashatsz.
Nevezés hiányában a mod demo verziója kipróbáláshoz INNEN tölthető le.

Várunk minden kedves érdeklődőt!

Kategória: Bajnokság | Megtekintve: 674 | Hozzáadta: Neuro
Dátum: 2012.01.08 | Hozzászólások (0)« 1 2 ... 7 8 9
Copyright MyCorp © 2020 | Honlapszerkesztő - uCoz